Sluiten

Rondleiding op Hoeve Boveneind 👓

Ons melkveebedrijf is een familiebedrijf. In 1850 is het bedrijf begonnen aan de Waaldijk in Herwijnen en in 1907 is het verhuisd naar de Achterweg.  Sinds 1981 is het gevestigd aan de Zandsteeg in Herwijnen. En aan de Zandsteeg zitten we dus echt niet stil:

2010

De ligboxenstal krijgt een flinke uitbreiding.

2011

We bouwen een jongveestal en kapschuur.

2012

Bouw van een nieuwe kalverenschuur.

2015

Sinds februari 2015 wordt er gemolken met twee melkrobots.

2015

De samenwerking met HAS green academy uit Den Bosch wordt verder uitgebreid met een leslokaal en de status 'officieel praktijkleerbedrijf'.

2016

In juli 2016 gaan Wilfred en Marieke met hun gezin op de boerderij wonen.

2018

In 2018 gaan we samenwerken met Smits Zuivel in Hellouw. Zij maken yoghurt en crème fraiche van onze melk voor supermarkten en groothandels.

2019

In 2019 wordt een nieuwe stal gebouwd voor het jongvee op de nieuwe locatie bij Smits Zuivel. In 2020 wordt deze stal in gebruik genomen.

Wij zijn blij met ons bedrijf, ons prachtige gezin en het voorrecht om in Herwijnen te mogen boeren.

Familie De Bruijn

Wilfred, Marieke en de kids. Allemaal bezige bijtjes. Naast het werk op de boerderij, werkt Wilfred als vruchtbaarheidsspecialist bij Tellus Focus en werkt Marieke als orthopedagoog bij ASVZ. Naast ons gezin, heb je grote kans ook opa Anton en oma Lies op de boerderij tegen te komen. 

Bekijk het fotoboek 'gezin'
Eerste boerderij rechts

Althans, als je vanaf de provinciale weg komt. Je vindt er 110 koeien, 3 schuren, een gezellige woning en nog veel meer!

Bekijk het fotoboek 'boerderij'
Herwijnen

Gelegen aan de Waal én de Linge, veel fruitbomen, boeren en een gezellige dorpskern.

Bekijk ons fotoboek 'Herwijnen'

Nog twee plaatjes móeten we je laten zien 🏳️

Die zijn namelijk heel speciaal voor ons. Zullen we vertellen waarom?

Familiewapen De Bruijn

Ons boerderij is door onze groot-groot-groot-opa opgericht en sindsdien altijd doorgegeven. We zijn daarom trots op de naam De Bruijn!

Vlag Boveneind

Het Boveneind is het deel van Herwijnen waar onze boerderij in ligt en waar hij zijn naam aan dankt. Komen de kleuren je bekend voor? Kijk maar eens naar ons logo.

Niet dringen!

Je kunt nu vast niet wachten om ook eens bij ons te komen kijken! Like ons maar op Facebook, dan ben je als eerste op de hoogte als er bijzonderheden zijn op onze boerderij!

Bezoek onze Facebook